A közösségi alapítványokért.

Új korszak kezdődött

Beszámoltunk, elszámoltunk, terveztünk, gondolkodtunk és örültünk. Három közösségi alapítvánnyal szoros együttműködésben folytatjuk munkánkat.

E heti találós kérdésünk: mi hozza össze egy terembe a ferrofluidot, a piros-sárga-zöld lámpát, a 2 tonnás hydro-peumatikus prést és a kamaszkori családi feladatokat? A KözösALAPON program – mint ahogy az kiderült a közösségi alapítványok képviselőinek prezentációiból.

Új korszakot nyitottunk: lezártuk a 2017-es, 2. támogatási körünket, amelyben mind a négy támogatott közösségi alapítvány, a Dunakanyar Szolgálat Közösségi Alapítvány, a Pécsi Közösségi Alapítvány, a Térerő Közösségi Alapítvány Városunkért (Miskolc) és Ferencvárosi Közösségi Alapítvány is eredményesen beszámolt szakmai munkájáról, és arról is, hogyan költötték el a KözösALAPON programtól kapott pénzügyi támogatást.

Három alapítvánnyal szoros együttműködésben folytatjuk a megkezdett munkát, ezek legfontosabb kérdéseit és feladatait vettük számba tegnap a DocuArt-ban.

Jelentjük: a csapatok elszántak, érdemes rájuk idén is odafigyelni!

<< Vissza

KÖZÖSALAPON

Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Szép utca 3.
kozosalapon@kozosalapon.hu
0670-398-4517
facebook.com/kozosalapon

A KözösALAPON program a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány programja. Alapítványunk részt vesz a MagNet Bank segítő bankkártya programjában. Bankszámlaszámunk: 16200106-11617026