A közösségi alapítványokért.

Nekifutunk Székelyudvarhelyért

Először kampányol a KözösALAPON program a hazai közösségi alapítványok támogatásával. Először fordul elő, hogy a KözösALAPON nem támogatást kap külföldről, hanem külföldi ügyet támogat. Az első közös ügy is jelképes: a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványnak, az udvarhelyi fiataloknak gyűjtünk.

A székelyudvarhelyi fiatalokért fut a KözösALAPON program nevében Scsaurszki Tamás. Persze nemcsak fut, hanem leginkább kampányol és adományt gyűjt a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány két programjára, melyek a diákok kreativitásának fejlesztését, végső soron pedig szülőföldjükön maradását célozzák. A kampányt és az adománygyűjtést mind a négy hazai közösségi alapítvány (Dunakanyar Szolgálat Közösségi Alapítvány, Ferencvárosi Közösségi Alapítvány, Pécsi Közösségi Alapítvány, Térerő Közösségi Alapítvány(Miskolc)) támogatja. De haladjunk sorban.

Fuss NEKI! címmel rendez adománygyűjtő futást összesen 35 (!) udvarhelyszéki civil ügy támogatására a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány; a rendezvényen a hazai Swimathonhoz hasonló módon a futók személyes kihívást jelentő vállalást tesznek, népszerűsítik ügyüket, és pénzt gyűjtenek a projektek megvalósítására.

„Felteszem, azt már kevesebben tudják, hogy a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványnak óriási szerepe volt a magyarországi közösségi alapítványi mozgalom elindításában: mindig az SZKA-ra, AZ ELSŐ MAGYAR KÖZÖSSÉGI ALAPÍTVÁNYRA, Rozira, Chrisre, a közösségi kártyára gondoltunk, amikor inspirációra volt szükségünk a továbblépéshez. Óriási megtiszteltetés, hogy most visszaadhatunk ebből valamit! A KözösALAPON, a magyarországi közösségi alapítványokat támogató program képviseletében kampányolok és futok 10 km-t az SZKA következő 10 évéért” - írja Tamás bemutatkozásában.

Tamás az SZKA Út a jövőbe programjáért fut október 15-én, és nem kevesebb mint 245 000 forint támogatás összegyűjtését célozta meg. A program egyik része a régió fiataljainak vállalkozó szelleme-, másik része a tudományos, technikai kreativitása fejlesztését szolgálja, mert a közösségi alapítvány meggyőződése szerint a közösség jövőjét fiataljai fejlődése jelenti.

Tamás futását, a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványt és az udvarhelyi fiatalokat itt támogathatja egyetlen online átutalással.

<< Vissza

KÖZÖSALAPON

Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Szép utca 3.
kozosalapon@kozosalapon.hu
0670-398-4517
facebook.com/kozosalapon

A KözösALAPON program a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány programja. Alapítványunk részt vesz a MagNet Bank segítő bankkártya programjában. Bankszámlaszámunk: 16200106-11617026