A közösségi alapítványokért.

KIk vagyunk?

Nemzetközi tanácsadóink

Clare Brooks

Clare 20 éve dolgozik a közösségi filantrópia és a közösségi alapítványok területén, az utóbbi időben főként az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Fontos szerepe volt a brit közösségi alapítványok országos hálózatának kiépítésében, és a közelmúltban az Ausztrál Közösségek Alapítvány (Australian Communities Foundation) igazgatói posztját is betöltötte. Ő az elnöke a NESsT-UK nevű szervezetnek - amely Közép- és Kelet-Európában, illetve Latin-Amerikában támogat közösségi vállalkozásokat -, egyúttal a táplálkozási felvilágosítást végző UK Food Education Foundation vezetőségének is tagja. Clare, aki maga is Londonban él, jelenleg a londoni kereskedelmi kamara kereskedelmi oktatási alapítványának (Chamber of Commerce Commercial Education Trust) igazgatójaként dolgozik.

David Harding

David több mint 30 éves európai, afrikai és latin-amerikai munkatapasztalattal rendelkezik a szociális területen a program- és a szervezeti menedzsment szakértőjeként, gyakorló szervezetfejlesztő szakemberként, illetve oktatóként. Az elmúlt évtizedben David a változással való munkára és a stratégiaépítésre, valamint a hatékony szakmai gyakorlat fejlesztésére specializálódott, és szervezeti keretek között illetve posztgraduális programokon keresztül maga is alakította azt. Davidet különösen érdekli, hogy a helyi közösségi aktivitás miként segíthet hatékonyan a „társadalmi tőke” fenntartásában és a pozitív társadalmi változások beindításában.

Boris Strečanský

Boris a Comenius Egyetemen diplomázott filozófia és történelem szakon, majd a London Metropolitan University-n szerzett doktori fokozatot a fejlesztési szektoron belüli adományozási gyakorlat témakörében. Jelenleg a filantrópia, civil társadalom és fejlesztőmunka területén tevékenykedik konzulensként magán- és állami megrendelők megbízásából. A 90-es évek közepe óta aktívan részt vesz a szlovákiai közösségi alapítványi hálózat kiépítésében, tanácsadóként tevékenykedik különböző közösségi alapítványi kezdeményezésekben (különösen Romániában és Magyarországon), valamint az egymástól való tanulást (peer learning) célzó eseményeket vezet szerte Közép- és Kelet-Európában. 2016-tól kezdve ő felelős az Európai Közösségi Alapítványi Kezdeményezés (European Community Foundation Initiative) peer learning tevékenységéért.

David Young

David kommunikációs szakértő, szakterülete a globális és helyi kommunikációs kampányok tervezése. Számos kampányt tervezett és segített már Európa-szerte és az Egyesült Államokban, dolgozott többek között a Világbanknál, a Rush Alapítványnál, a Koppenhágai Konszenzus Központnál. Korábban az írott és az elektronikus médiában is szerzett tapasztalatot újságíróként és publicistaként.

<< Vissza

KÖZÖSALAPON

Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Szép utca 3.
kozosalapon@kozosalapon.hu
0670-398-4517
facebook.com/kozosalapon

A KözösALAPON program a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány programja. Alapítványunk részt vesz a MagNet Bank segítő bankkártya programjában. Bankszámlaszámunk: 16200106-11617026